Online datingprofielen die opvallen.

 

Het is weer die tijd van het jaar. De drukste tijd van het jaar voor online dating. Er zijn een belachelijk aantal commercials op tv van alle datingsites die strijden om uw inschrijving. Maar welke is beter dan de andere? Nou, het punt is dat ze allemaal vrijwel hetzelfde zijn. Hoezo? Ze doen allemaal hetzelfde op verschillende manieren.

Het is aan te raden een profiel te plaatsen op een betaalde en 1 gratis datingsite om zo je kansen op dating te maximaliseren. Betaald of gratis, een site is maar zo goed als de mensen erop EN zo goed als je profiel. Hier zijn enkele manieren om jezelf beter op de markt te brengen en je online datingprofiel te onderscheiden van de massa in de zeer competitieve online datingwereld. Je wilt niet verdwalen in de menigte, dus lees verder ...

1. een foto zegt meer dan duizend woorden

Bij online dating ben je alleen zo goed als je foto. Dat is het eerste visueel dat bezoekers op datingsites van je zien, dus als je geen goede foto's hebt, word je automatisch genegeerd, hoe geweldig je ook bent. Je krijgt nooit een tweede kans om een ​​goede eerste indruk te maken, dus blijf niet achter vanwege een slechte foto. Foto's moeten laten zien wie je bent en een verhaal vertellen over wat je te bieden hebt.

GEEN GOEDE FOTO’S ZIJN: geen groepsfoto's, geen gedateerde foto's van meer dan 2 jaar, geen memes, geen spiegel-selfies, geen volledige of gedeeltelijke naaktheid (laat iets aan de verbeelding over!)

GOEDE FOTO’S: 3 foto's = een goede foto van uw hoofd, een goede foto volledig lichaam, een foto waar je iets doet waar je van houdt / reizen

2. Verleidelijke koptekst / slogan

Als je een verleidelijke koptekst hebt, moedig je mensen aan om meer te willen weten. Zorg ervoor dat het 'pakkend' en 'creatief' is. Bijvoorbeeld 'Top 5 redenen waarom je met mij wilt uitgaan ...' of 'Plezierig op zoek naar avontuur' of 'Helemaal leuker dan je ex! Dit is waarom!" of "Jij, ik en een glas ...?" of 'Je zult nooit geloven wat er met mij is gebeurd!' Allemaal bewezen als succesvolle manieren om mensen binnen te halen (ik heb de meeste van hen geprobeerd).

3. Laat iets aan de verbeelding over

Online datingprofielen hebben te veel informatie of niet genoeg. Hoewel je iets over jezelf moet schrijven, hoef je je levensverhaal niet te delen. Laat teasers achter en laat lezers meer over je te weten komen. Geef ze iets om je te vragen. Schrijf bijvoorbeeld niet elke plaats op die u hebt gereisd, maar schrijf waarom u de plaatsen kiest die u reist en wat u eruit hebt gehaald. Vermijd op dezelfde manier cliches (zoals 'ik heb een groot gevoel voor humor' - laat het zien! Of 'op zoek naar mijn partner in crime' of 'op zoek naar mijn wederhelft') en wees kort en bondig.

Beeindig het profiel ook met een vraag die ze moeten beantwoorden, hierdoor weet je of ze je profiel daadwerkelijk lezen of niet. Schrijf nooit "Ik vul dit later in" of "Ik ben een man van kleine woordjes" of "Vraag en ik zal antwoorden" (als je dit in iemands profiel ziet loop je de andere kant op omdat ze niet serieus lijken) voor iemand zijn ze vaker wel dan geen tijdverspilling).

4. Positiviteit

Toon altijd positiviteit in je profiel. Door negativiteit aan te tonen of, nog erger, een rugzak, rennen mensen de andere kant op. Nee, je verwijdert een slechte match niet door te zetten wat je niet wilt, je jaagt een aantal geweldige mensen weg die je als een drama zien.

Negatief zijn op je profiel geeft aan dat je onopgeloste problemen hebt. We hebben ALLEN die verliezers die liegen en spelen met onze emoties, maar het is niet het probleem van de volgende persoon die langskomt. Nee, het is niet hun taak om u te helpen 'uitpakken' of u te helpen uw rugzak te dragen, uw rugzak is uw probleem. Als het een probleem is, los het dan op voordat je op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Door het positief te houden, wordt u aantrekkelijker voor uw beoogde publiek.

5. Goede interacties

Als je helemaal klaar bent, wil je er ook zeker van zijn dat je de geschikte kanidaten van de minder geschikte kan onderschijden .

Hoe u online met mensen omgaat, betekent net zoveel als uw profiel. Zeg niet zomaar hallo of hallo en noem alsjeblieft niet iemand "schat" of "sexy" !! Als je iemand ziet die je leuk vindt en met hem wilt chatten, stuur hem dan een bericht waarin je jezelf voorstelt, vermeld wat je leuk vond aan zijn profiel en hoe je denkt dat je compatibel bent, plus een vervolgvraag. Een eerste bericht kan bijvoorbeeld "hallo" x "zijn, mijn naam is" y ". Ik heb echt genoten van het lezen over je internationale reizen! Ik heb ook enkele van die plaatsen bezocht! We moeten aantekeningen vergelijken! Wat was je meest gedenkwaardige ervaring? '

Ik raad je aan om te blijven chatten in de app en je telefoonnummer niet op te geven. Geef jezelf maximaal 2 weken de tijd om online te chatten. Als er binnen twee weken geen inspanning wordt geleverd, ga dan verder omdat ze waarschijnlijk een tijdverspiller zijn. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in 'tekst relatie' met iemand die u niet persoonlijk te ontmoeten. Het is het beste om uw oordeel over iemand te vellen totdat u elkaar persoonlijk ontmoet.

Als iemand je om meer foto's vragen, zeg dan altijd NEE. Als je de drie eerder genoemde aanbevolen foto's hebt geplaatst, dan hebben ze genoeg. Vertel hen dat ze je persoonlijk moeten ontmoeten om te zien hoe je eruit ziet.

Blackxmoon_39 39
Wodanmisser 45
jobrenda3 38
q-tiej2 56
Malon-1990 19
coquine1 27